Group 70
Group 69
Group 68
previous arrow
next arrow

ELÄMYSTÄ PELAAMISEEN

Alustan avulla luoduissa peleissä pelaajat ratkaisevat mobiililaitteen avulla mielenkiintoisia tehtäviä ja keräävät pisteitä ulkona rasteja etsien. Tarkoitus on luoda pelaajille uusia kokemuksia ja mahdollisuuden oppia hieman jotain uutta. Erityisesti pitää samalla hauskaa itsenäisesti tai yhdessä muiden kanssa!

Rastit voivat olla joko näkyvissä aina, ketjutettuna toisiinsa tai täysin salaisia, mikä luo pelistä elävän ja jännittävän palaajien kannalta. Erilaiset rastit laittavat pelaajat liikkeelle, haastavat heidän älynystyröitään tai vaativat tarkkailutaitoa. Mahdollisuudet ovat loppumattomat ja voit yhdistellä eri rastityyppejä vapaasti. Tämä mahdollistaa monipuolisten ja kiinnostavien pelien luomisen.

SINÄ VOIT OLLA X-ROUTES DESIGNER!

1. KEKSI PELILLE MEHEVÄ TARINA TAI JUONI

Tarinallistaminen tekee pelistä houkuttelevan ja mielenkiintoisen. Voit myös käyttää hyödyksi valmiita tarinoita tai tutustua julkaistuihin peleihin ja katsoa sieltä vinkkejä pelin juoneen.

2. KIRJAUDU KOODILLA
https://xdesigner.x-routes.com/
JA ALOITA PELIN LUONTI

Voit luoda ja muokata pelejä milloin vain. X-designer on helppo käyttää ja luot helposti uusia kiinnostavia pelejä julkaistavaksi. Kirjautuminen tapahtuu käyttäjänimen ja koodin avulla.

3. KIRJOITA PELIN TIEDOT:
KUVAUS, JUONI, SIJAINTI...

Luot ensin pelin tiedot ja perusasetukset kuntoon. Tämä on helppoa ja yksinkertaista. Löydät varmasti omaan peliin sopivat määritykset, sillä alusta soveltuu hyvin erilaisten pelien luontiin.

4. SIJOITA RASTEJA KARTALLE JA LISÄÄ NIIHIN ERILAISIA TEHTÄVIÄ, KYSYMYKSIÄ ...

Pelin tietojen jälkeen pääset sijoittamaan rasteja. Voit sijoittaa niitä helposti karttaan yksinkertaisesti klikkaamalla oikeaa sijaintia kartalta. Voit muokata asetuksia, sekä sijaintia myös myöhemmin.

5. LISÄÄ MIELENKIINTOA LISÄTIEDOILLA JA MEDIASISÄLLÖLLÄ

Elämyksellisen ja visuaalisesti mielenkiintoisen sisällön luot peliin lisäämällä rastien sisältöihin erilaista mediasisältöä. Tämä voi olla kuvia, ääntä, videoita tai linkkejä.

6.JULKAISE PELI JA KUTSU PELAAJIA PELAAMAAN

Kun peli on valmis, sen voi julkaista. On hyvä kuitenkin testata peliä itse tai pienen testiryhmän voimin. Näin huomaat helpommin parannuskohteet, ja voit muokata peliä sujuvammaksi.