X-routes on sijaintitietoon perustuva tosimaailman mobiiliseikkailupeli, jossa pelaajat liikkuvat ulkona etsimässä rasteja, ratkaisemassa tehtäviä ja keräämässä pisteitä.

TEE OMA X-ROUTES SEIKKAILUSI

Oma idea, oma peli!


X-routesissa on tarkoitus pitää hauskaa, saada uusia kokemuksia ja ehkä oppia samalla hieman jotain. Pelin luonti on helppoa X-designer työkalulla ja valmiit pelit voit jakaa joko julkisena tai kutsukoodin avulla.


Peli voi koostua useista eri tyyppisistä rasteista, jotka laittavat pelaajat liikkeelle, haastavat heidän älynystyröitään, tai vaativat tarkkailutaitoa. Mahdollisuudet ovat loppumattomat, ja voit yhdistellä eri rastityyppejä vapaasti. Tämä mahdollistaa monipuolisten ja kiinnostavien pelien luomisen.


Et tarvitse koodaustaitoa tai muuta ylemmän tason tietoutta luodaksesi omia pelejä X-routesilla!

Helppoa ja yksinketaista

Voit luoda erityyppisiä pelejä

Salarasteilla lisämaustetta

Paikkatietoon pohjautuva rastin avaus

Lisäpisteitä kysymyksillä

speech-buuble-text

X-designer luo pelisi helposti.

Pelin luonti on erittäin intuitiivista. Kirjaudut vain X-designer -käyttöiittymään ja pääset saman tien luomaan omaa peliä. Voit valita pelille liittymäkoodin tai jättää sen vapaaksi kaikille. Samalla voit myös valita luoda monikielisiä pelejä.

Muutamalla klikkauksella luot uuden pelin, ja voit alkaa asettelemaan rasteja kartalle. Pelialueen laajuutta ei ole rajattu millään tavalla, ja käytössäsi on jopa koko maailman kartta! Myös kaikki rastityypit ovat vapaasti käytössäsi.

Kun olet luonut suunnittelemasi pelin, klikkaat vain tallenna ja julkaise. Tämän jälkeen peli näkyy pelilistalla.

Luo innostavia pelejä helposti!

Pelin luomisessa tarinallisuus innostaa pelaajia pelaamaan ja lennokas juoni johdattelee pelaajia haasteesta toiseen. X-routes pelialusta toimii myös rastiratana tai haasteiden tehtävä alustana.

Vinkkejä X-routes pelin luomiseen:

Mitkä ovat luomasi pelin tavoitteet? Onko pelillä opetuksellinen tarkoitus, ja miten oppiminen tapahtuu pelin avulla mielekkäämmin?

Luo pelinrakentajatiimi rakentamaan peliä. Yhteiskehittäminen vie parempiin ja monipuolisiin ideoihin. Pelin pelaajat voi myös osallistaa pelin tekemiseen.

Aloita yksinkertaisella. Onnistumiset motivoivat sekä pelintekijää että pelaajia jatkamaan veikeämmilla peleillä.

Pelintekijänä hae innoitusta kirjojen, leffojen ja tarinoiden maailmasta.

Älä tavoittele heti täydellistä peliä. Virheistä oppii, eikä pelinteko ei ole vakavaa!

Muista huumori ja hauskuus!

ota yhteyttä