X-routes on sijaintitietoon perustuva tosimaailman mobiiliseikkailupeli, jossa pelaajat liikkuvat ulkona etsimässä rasteja, ratkaisemassa tehtäviä ja keräämässä pisteitä.

TILAA VALMIS SEIKKAILU!

Allaolevilta tekijöiltä voit tilata suoraan oman pelisi.

visia-logo
Visia kehittää hauskoja yhteiskunnallisia elämyspelejä hyödyntäen ympäröivää kaupunkitilaa ja näppärää mobiilisovellusta. Kantavana ajatuksenamme on luoda mielenkiintoisia, viihdyttäviä ja ajatuksia herättäviä pelejä. Sellaisia, joita itsekin haluaisimme ystäviemme kanssa pelata.

Pelit soveltuvat monenlaiseen käyttöön: opetukseen ja koulutukseen, työporukoita tai matkailijoita viihdyttämään tai ihan ketä tahansa liikuttamaan ja hauskuuttamaan.
mysteeri-logo
Joskus kaikista upeimmat ideat sijaitsevat kanssamme tosielämässä. Ehkä sinä ja etsimäsi ratkaisu olette jo samassa huoneessa? Hullusta ideastasi voi tulla jo nyt totta. Pakohuone vaikka perunakellariin? Mystinen museokierros? Unohtumaton tykyohjelma? Tylsistyttämätön koulutus?

Me olemme oppaasi tosielämän pelien ratkaisujen luomisessa ja toteuttamisessa.
volat-logo

Volat Oy on yhdistelmä eri alojen osaavia yrittäjiä, jossa joustavuus, luovuus ja moniulotteinen yhteistyö takaa hyvän lopputuloksen.

Lisäksi voit ottaa meihin yhteyttä ja hoidamme sinulle pelin.

ota yhteyttä