X-Routes on sijaintitietoon perustuva tosimaailman mobiiliseikkailupeli, jossa pelaajat liikuvat ulkona etsimässä rasteja, ratkaisemassa tehtäviä ja keräämässä pisteitä.

X-ROUTES - SEIKKAILUPELI

Pelien luonti on helppoa ja nopeaa. Voit kertoa tarinoita, opettaa tai hieroa pelaajien älynystyröitä erilaisten rastien avulla. Voit julkaista pelit joko tietylle porukalle tai kaikille julkiseksi.

Kuka tahansa voi olla pelimestari!

LATAA X-ROUTES!

google-play
apple-store

LUO OMA PELI

Pelinteko on hauskaa ja helppoa. Keksit vain idean ja alat asettelemaan rasteja kartalle!

JULKAISE SE

Kun peli on valmis voit heti julkaista pelisi pelattavaksi. Voit valita joko piilotetun, liittymäkoodin tai kaikille avoimen pelin

PELAA!

Kun pelisi on julkaistu kutsu pelaajat pelaamaan ja pitämään hauskaa uuden X-routes seikkailun parissa!

Et tarvitse koodaustaitoa!

Pelaajat kohtaavat pelissä karttapohjalle sijoitettuja rasteja, jotka voivat olla joko näkyvissä aina, ketjutettuja tai täysin salaisia, joka mahdollistaa todella mielenkiintoisten pelien luomisen.

Rastien avaaminen voi vaatia tehtävän ratkaisun, oikean sijainnin tai molemmat. Lisäksi rastiin voi laittaa tehtäviä tai monivalintakysymyksiä lisäpisteitä varten.

Pelit luodaan X-Designer työkalulla, johon saat tunnukset ottamalla yhteyttä meihin. Pelin luonti ei tarvitse mitään koodaustaitoa vaan vain hieman intoa ja vähän opastusta työkalun käyttöön. Tämän jälkeen voit päästää luovuutesi valloilleen!

speech-buuble-text
X-ROUTES ASIAKASTARINAT

Visia on ylläpitänyt My2020 -peliä jo vuodesta 2018. Pelillä on yli 6000 pelaajaa ja se toimii kolmella paikkaunnalla.
Lue lisää Visian ajatuksista X-routesista täällä…

mysteeri-logo2
my2050_tarra_7 1
volat-logo2
MENNEITÄ PELEJÄ

ota yhteyttä